Dostava


BREZPLAČNA DOSTAVA - Za vse nakupe nad 50€ nudimo brezplačno dostavo!


DOBAVA - DOSTAVA

Prikaz dobavljivosti izdelkov v košarici je informativnega značaja in se lahko do obdelave naročila tudi spremeni. V posameznih primerih se lahko zgodi, da vam katerega od naročenih izdelkov ne moremo poslati, ker je razprodan, zato vas prosimo za razumevanje. O tem vas bomo obvestili v čim krajšem roku, pri čemer bomo uporabili vaše kontaktne podatke, kiste nam jih zaupali ob naročilu. Verjamemo, da boste v naši bogati ponudbi našli podoben izdelek, s katerim boste prav tako zadovoljni.

Pri nakupu nad 50€ je pošiljka brezplačna,

Vso blago, ki je nazalogi, pošljemo iz našega skladiščno prodajnega salona v roku 1-2 delovnih dni. Če blaga ob strankinem naročilu ni na zalogi, je rok dostave 7-21 delovnih dni, oziroma po dogovoru, šteto od dneva potrditve vašega naročila. Izdelki bodo dostavljeni preko Pošte Slovenije in se zaračunavajo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.


Večje pošiljke pripeljemo na Vaš naslov z našim pogodbenim partnerjem. Paket boste prejeli po pošti, vrednost pošiljke skupaj s stroški pošiljanja poravnate pri poštarju. Če vas takrat ne bo doma, vam pustijo obvestilo o prispelem paketu. Na pošti vas bo paket čakal še 15 dni. Na ustreznem okenčku plačate vrednost pošiljke skupaj z stroški poštnine.
Stroškov dostave vam pri vrnitvi ali menjavi izdelkov žal ne moremo povrniti.
Izdelke iz naše ponudbe dostavljamo izključno samo na področju Slovenije.
Izdelke iz naše ponudbe dostavljamo preko Pošte Slovenije. Pri prevzemu odkupne pošiljke Pošta Slovenije zaračuna provizijo za prenos kupnine po njihovem veljavnem ceniku.
Stroške provizije za prenos kupnine krije kupec.


Povezava na cenike pošte Slovenije:   http://bit.ly/postaceniki


Informativni izračun pošiljke pošta Slovenije:   https://eportal.posta.si/Sites/IzracunPostnine/


Če ne bi bili zadovoljni z dostavo, vas prosimo, da nas o tem obvestite na telefonsko št. 031262637.